Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe'ye 3 puanı getiren golü atan Alper Potuk, "Geçen yıldan beri tüm idmanların ardından bu vuruşu çalışıyordum. Emeğimin karşılığını aldım" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Özellikle Galatasaray derbisi sonrasıC ‘gergin’ bir yay gibiydi Fenerbahçe... Maç öncesinde yapılan eleştiriler, teknik direktör Vitor Pereira’nın koltuğunun sallandığına yönelik haberler, oyuncuları da etkilemişti.

        Osmanlı Stadı’nda bu baskı altında futbola dair pek bir şey ortaya koyamayan ekipte ‘geceyi kurtaran adam’ Alper Potuk’tu. Nani’nin yerine ilk 11’de forma şansı bulan Alper; maçın henüz başında Robin van Persie’nin pasında kaçırdığı golü, 52’de ağlara gönderdi.

        ‘ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN’

        Sol kanatta topla buluşan, sağ ayağına aldığı topu harika bir vuruşla gole çeviren Alper, maç sonrası takım otobüsünde FBTV’ye konuştu.

        Attığı golü anlatan milli yıldız, “Öncelikle tüm Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Güzel bir gol attım ama önemli olan kimin gol attığı değil galibiyetti. Geçen hafta iyi de oynarken evimizde 2 puan kaybettik. Bu maçta kayba hiç tahammülümüz yoktu. Kazanan biz olduk, mutluyuz. Geçen yıldan bu yana tüm idmanların ardından bu vuruşu çalışıyordum. Emeğimin karşılığını aldım. İnşallah almaya da devam ederim” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ