Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon’da Mehmet Ekici ile Cavanda’nın pas yüzünden kavga etmesi idmana damga vurdu. Takım arkadaşları araya girdi ve ikili soyunma odasında barıştı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        Fırtına’da sular durulmuyor... Saha içinde ve dışında yaşanan kavgalarla gündeme gelen Trabzon’da, bu kez Mehmet Ekici ile Cavanda’nın ‘pas’ için kavga etmesi Bordo-Mavililer’de moralleri bozdu.

        Olay sonrası Şota, Cavanda’yı soyunma odasına gönderirken, iki oyuncunun barıştığı öğrenildi. Başakşehir hazırlıklarını sürdüren Trabzon’da, olay şu şekilde gelişti:

        Çift kalede, Ekici’nin topla hareket ettiği sırada Cavanda pas bekledi. Ancak yıldız oyuncu, Cavanda’ya “Koş koş” diye bağırdı. Belçikalı ise mücadeleyi bırakarak söylene söylene orta sahaya doğru gitti. Bu duruma sinirlenen Ekici, “Herkes birbiri için koşacak. Böyle takım olamayız. Böyle kazanamayız” dedi.

        Diğer futbolcular, iki oyuncuyla konuşup gerginliğin büyümesini engelledi. Tartışma sonrası takımı orta sahada toplayan Şota, oyuncularıyla konuştu ve Cavanda’ya soyunma odasına gitmesini söyledi.

        FIRTINA’DA BU İLK DEĞİL

        Fırtına’da Onur Kıvrak ile Hurma tartışması dışında, Medjani-Şota gerilimi, Cardozo’nun Erkan Zengin’e yumruk atması, Osmanlı maçında ise bu kez Zengin’in Mehmet Ekici’yi yumruklaması ve iki oyuncunun da halen konuşmamaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

        Gaziantep maçında da Sefa Yılmaz ile Salih Dursun tartışması yaşanmış ve araya Onur Kıvrak girmişti.

        ‘KONU TATLIYA BAĞLANDI’

        Sportif Direktör Süleyman Hurma, iki oyuncunun birbirlerine sarıldığını belirterek, konunun tatlıya bağlandığını söyledi.

        Şota’nın, gerginlik büyümesin diye Cavanda’yı gönderdiğini dile getiren Hurma, “Birbirleriyle yemek yiyorlar” bilgisini verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ