Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Süleyman Hurma, Trabzonspor gündemini yorumladı - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR.COM ÖZEL / Ahmet Hamdi GİRGİN

        Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, bordo-mavili kulübün gündemiyle ilgili HTSPOR.COM'a açıklamalarda bulundu.

        Hurma, Şota Arveladze'nin kardeşi Arçil'in başkan Hacıosmanoğlu'na muhalif kişilerle yemek yediği için gönderildiği iddialarına şöyle cevap verdi:

        "Yok böyle bir şey. Böyle bir şey olması söz konusu değil. Bu Şota'ya da ayıp, Trabzonspor'a da ayıp, daha önce bu kulüpte yöneticilik ve başkanlık yapmış kişilere de ayıp. Böyle bir şey olur mu? Onlar ilk kez görüşmediler ki... Daha evvel de görüştüler, ben de görüşüyorum aynı insanlarla. Kötü sonuçlarımız var. 7 maçta 5 kere yenildik, 1 kere berabere kaldık."

        "DENİZLİ İLE GÖRÜŞMEDİK"

        Süleyman Hurma, yeni teknik direktör konusunda başkanla görüşeceklerin belirtip, "Yeni hocayla ilgili karar birkaç gün içinde belli olacak. Sayın başkanla bir araya geleceğiz, ona göre bir yol haritası çizeceğiz."

        Hurma, ismi Trabzonspor ile anılan Mustafa Denizli ile bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti.

        BOSİNGWA İÇİN AVUKATLAR DEVREDE

        Tecrübeli yönetici, dün sözleşmesini feshedip şehirden ayrılan Bosingwa konusunda şöyle konuştu:

        "Bosingwa tek taraflı fesih yaptı. Biz de buna avukatlarımız aracılığıyla itiraz ediyoruz. Bakacağız FIFA'nın vereceği karara. Ödemelerde kısmi gecikmeler var ama fesihi gerektirecek bir durum yoktu."

        Süleyman Hurma, son olarak Chelsea'den kiralanan Marin'in bonservisi ile şu an bir çalışmaları olmadığını belirtip, "Daha vaktimiz var, onun için bekleyeceğiz" dedi.

        "BEN SÜLEYMAN HURMA'YIM...İSMİMİ SOKAKTA BULMADIM"

        Hurma, 5-6 Aralık'ta yapılacak kongrede yönetimin değişmesi durumunda kendisinin görevi bırakıp bırakmayacağı sorusuna ise şöyle cevap verdi:

        "Yönetim değişikliği olursa biz de kendi etik kurallarımıza ve kendi felsefemize göre bir şey yaparız tabii ki. Ben Süleyman Hurma'yım... Kendi ismimi sokakta bulmadım, bir günde de üretmedim. Kendimle ilgili kararı kendim alırım zaten. Olmamış bir şey için Trabzonspor camiasına meydan okuyacak halim yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ