Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Yunanistan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        A Milli Takımımız Türkiye, hazırlık maçında Yunanistan'ı konuk edecek. Bu yıl oynadığı 3’ü özel, 6’sı resmi 9 maçta sırtı yere gelmeyen, EURO 2016 biletini kapan Milliler; Yunanistan’ı da yenerse 2015’i namağlup tamamlayacak. Peki Türkiye Yunanistan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

        Türkiye-Yunanistan hazırlık maçı 17 Kasım Salı(bugün) saat 20.15'te başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçı Tv8 naklen yayınlayacak.

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim için bu maçın çok özel bir anlamı var... Milli Takım’ı en çok çalıştıran teknik direktör olan ‘İmparator’, kendi adını taşıyan Başakşehir’deki statta ilk kez sahaya çıkacak... Fatih Terim Stadı’nda tarihi bir gece yaşanacak...

        Komşu" ile 8 yıl sonra gelen randevu

        Taraflar arasında geride kalan 9 maçtan 6'sını Türkiye, birini Yunanistan kazandı. Komşu iki ülkenin milli takımları, sonuncusu 17 Ekim 2007'de olmak üzere daha önce 9 kez karşılaştı.

        Türk Milli Futbol Takımı, 2'si Dünya Kupası Eleme Grubu, 2'si Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu, 4'ü özel, biri de Akdeniz Oyunları maçı olmak üzere, geride kalan 9 maçta rakibini 6 kez yenerken, 2 kez berabere kaldı, sadece son müsabakayı yitirdi.

        Ay-yıldızlı ekip, 5'i Atina, 4'ü de İstanbul'daki bu maçlarda toplam 15 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

        İki ülke A milli futbol takımları arasındaki son randevuda, 17 Ekim 2007'de Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçını Yunanistan 1-0 kazandı.

        MİLLİ MAÇIN BİLETLERİ TÜKENDİ

        A Milli Futbol Takımı’nın bu akşam Yunanistan ile 20.15’te yapacağı özel karşılaşma kapalı gişe oynayacak.

        Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada biletlerin tükendiği belirtildi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

        "A Milli Takımımızın, bu akşam Yunanistan ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayacağı hazırlık maçının biletleri tükendi. Gösterilen ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ