Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ne zaman? - Futbol Haberleri

        Dünyanın en büyük derbileri listesinde ilk sırada yer alan Real Madrid Barcelona karşılaşması, bu sene de futbolseverler tarafından coşkuyla bekleniyor.

        Peki heyecanlı geçmesi beklenen Real Madrid Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Maç bilgileri ve daha fazlası için işte detaylar..

        Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ronaldo-Messi kapışması gözüyle bakılacak derbide, 2 aydır sakatlığı bulunan ve El Clasico'da oynayıp oynayamacağı belli olmayan Messi'nin iyileştiği ve bu karşılaşmada oynayabileceği müjdesi verildi. Yıldız futbolcunun geçen haftadan bu yana antrenmanlara çıktığı ve moralinin iyi olduğu gözlemlendi.

        Olumlu gelişmelere rağmen Luis Enrique'nın Messi'yi oynatıp oynatmama konusunda endişeleri sürüyor. Sakatlıktan yeni çıkan yıldız futbolcuyu riske atmak istemeyen teknik adam, bunun yerine alternatifleri düşündüğü öğrenildi.

        Öte yandan Barcelona da bir diğer sakat oyuncu Ivan Rakitic'in de antrenmanlara başladığı bildirildi.

        SANTİAGO BERNABEU'DA ULTRA GÜVENLİK

        Paris'te gerçekleşen terör olaylarınun ardından Avrupa ülkelerinde artan güvenlik hassasiyeti Real Madrid Barcelona maçını da etkiledi. Maç günü Santiago Bernabeu stadının etrafında binden fazla güvenlik görevlisinin görev alacağı iddia edilirken, Stad'a girişlerde kontrollerin normalden daha sıkı olacağı belirtildi.

        REAL MADRİD BARCELONA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

        Santiago Bernabeu stadyumunda 21 Kasım Cumartesi günü saat TSİ 19.15'te oynananacak karşılaşma Lig TV'den canlı izlenebilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ