Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Türkiye'yle karşılaşmak istemem" - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli futbolcu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçına ellerinden geldiğince hazırlanmaya çalıştıklarını dile getirdi.

        Yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini vurgulayan Kadlec, "Bu galibiyet bir sonraki karşılaşmaya hazırlanma adına bizim için son derece olumlu bir tablo oluşturacaktır. Milli maç arasında tam kadro çalışma şansınız çok az oluyor. Bu sebeple de Mersin İdman Yurdu çok zorlu ile karşılaşmaya çıkacağız. Geçen sezon rakibimizle yaptığımız maç da bizim için son derece zorlu olmuştu" dedi.

        Bu arada 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin rakip olarak karşılarına çıkmasını istemediğini kaydeden Çek oyuncu, "Umarım Türk arkadaşlarımı orada sadece televizyondan izleyebilirim. Çünkü sahada karşılaşırsak bu demektir ki, birbirimize rakip olmuşuz. Türkiye çok güçlü bir takım. Sahada rakip olmaktansa, Türkiye gibi bir takımı televizyondan izlemek benim için daha güzel olacaktır. Arkadaşlarım için de güzel bir turnuva olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ