Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Manchester City Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Premier Lig'in lideri Manchester City, bu sezon aldığı beklenmedik mağlubiyetler 10.sırada yer alan Liverpool ile karşılaşıyor. Manchester City Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta izlenebilecek?

        Premier Lig'de 13. Hafta karşılaşmaları oynanıyor. Premier Lig'in lideri Manchester City’nin rakibi tekrar çıkışa hazırlanan Liverpool. Manchester City’de sakatlıkların olumsuz etkisi Aston Villa maçında net bir şekilde görülürken, Manchester City evinde oynayacağı karşılaşmanın formda grafiğiyle favorisi görünüyor.

        Manchester City'de Nasri, Silva, Agüero, Zabaleta, Bony ve Kompany sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler arasında yer alırken, hafta arasında çıkılacak Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle de kilit oyuncuların oynatılıp oynatılmama durumu muammalar arasında yer almakta.

        Heyecan dolu geçmesi beklenen Manchester City Liverpool maçı bugün 19:30'da Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak

        MANCHESTER CİTY LİVERPOOL MAÇININ İSTATİSTİKLERİ

        Manchester City, Liverpool ile evinde oynadığı son altı maçın hiçbirinde kaybetmedi.

        Liverpool ise lig başlarındaki formsuzluğunu son haftalardaki başarılarıyla telafi etmeye çalışıyor. Liverpool Premier Lig'de deplasmanda oynadığı son altı maçta sadece bir kez yenildi.

        Manchester City, 2011-12 sezonunun (34 puan) ve 2012-13 sezonunun (28 puan) ardından tarihinin en iyi üçüncü lig başlangıcına imza atmış durumda (26 puan).

        Bu sezon ligde en çok isabetli şut atan takım Manchester City (83), aynı zamanda rakiplerine en az isabetli şut imkanı veren takımı konumunda (28).

        Liverpool ligin bu sezon gole çevirme oranı en düşük takımı konumunda (.5)

        2015 yılında ligde en fazla temiz sayfa tutan iki kalecisi bu maçta karşı karşıya gelecek (Joe Hart ? 14, Simon Mignolet ? 13)

        Philippe Coutinho, Jürgen Klopp yönetiminde sahaya çıktığı son iki Premier Lig maçında atmayı başardığı gol sayısına, Brendan Rodgers yönetiminde sahaya çıktığı 18 maçta ulaşabilmişti (3)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ