Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında, Liverpool deplasmanda Manchester City'i 3-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında dev bir mücadele oynandı. Manchester City ile Liverpool, Etihad Stadı'nda kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Klopp'un öğrencileri 4-1 gibi net bir skorla kazandı ve zirve yarışındaki rakibine büyük bir şok yaşattı.

        Mücadeleye çok hızlı başlayan Liverpool, 7. dakikada Mangala'nın kendi kalesine, 23. dakikada Coutinho ve 32. dakikada Firmino'nun golleriyle bir anda 3 farkı yakaladı. İlk yarım saatteki şoktan çıkmaya çalışan City, 44. dakikada Agüero ile farkı 2'ye indirdi, ve soyunma odasına 3-1 geride gitti.

        Mücadelenin ikinci yarısına City hızlı başladı. Rakip kaleyi ablukaya alan ev sahibi, aradığı pozisyonları ise bulamadı. Liverpool'da 81. dakikada sahneye çıkan Skrtel, maçın skorunu belirledi: 1-4.

        Bu skorun ardından Manchester City 26 puanda kaldı ve zirve yarışında büyük darbe aldı. Liverpool ise son hafta Crystal Palace karşısında evinde aldığı 2-1'lik yenilginin ardından ayağa kalktı ve 20 puana yükselerek, tekrar yükselişe geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ