Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Sivasspor maçının tartışmalı pozisyonları - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR.COM | BÜLENT YAVUZ

        Hakem Hüseyin Göçek, oyunun hemen başında Quaresma'ya yapılan müdahaleyi faul olarak değerlendirmedi. Bu pozisyonda 6. hakemin de Göçek'e katkısı olmadı. Daha sonra canı yanan Quaresma'nın Hakan Özmert'in ayağına net bir şekilde basması var. Kırmızı kart biraz ağır ama yüzde yüz sarı olmalıydı. Hakem ne hikmetse sanki görmemezliğe geldi.

        42. dakikada Sivas ceza alanı içerisinde; Atiba ve Adem arka arkaya... Top mücadelesi yapılırken Atiba'nın kendi kolay bir şekilde yere bıraktığını görüyoruz. Hakem pozisyonda 2 metre mesafeden bakıyordu ve önü açıktı. Ne gördü de penaltı çaldı; net ve belli değil. Herhalde Atiba'nın düşüşüne aldanarak beyaz noktayı gösterdi. Sivassporlu oyuncular çok itiraz etti. Bana göre de pozisyonda penaltı yoktu.

        50. dakikada Aatif Chahechouhe'nun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda; Rhodolfo mücadelenin içine girdi ve Aatif o anda yere düştü. Düşerken topu da eliyle kontrol etti. Bütün Sivaslılar penaltı ve kırmızı kart beklerken, hakem Beşiktaş lehine serbest vuruş verdi. Tabii ki kızılca kıyamet koptu. Özellikle teknik direktör Okan Buruk kenarda çok öfkelendi. Hüseyin Göçek'in kararı yüzde yüz doğruydu. Rhodolfo'nun hiçbir müdahalesi yoktu, çok temiz bir şekilde topla oynadı.

        90+4'te İsmail Köybaşı'nın İbrahim Akın'a ceza alanı içerisinde yaptığı müdahale tartışmaya açık. Ancak pozisyon 6. hakemin hemen önündeydi. Penaltı yok işareti verince Göçek oyunu devam ettirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ