Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rhodolfo’nun Aatif’a müdahalesi sonrası Okan Buruk ‘penaltı’ diye isyan etti, Beşiktaş cevap verdi, Şenol Güneş’in küfrü kameralara yakalandı - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kemal ÇAĞLAYAN

        Lider Beşiktaş ile ligin altından kurtulmaya çalışan Medicana Sivasspor arasındaki mücadele gergin anlara sahne oldu. Özellikle Sivasspor kulübesinden hakem Hüseyin Göçek’in kararlarına büyük tepki gelirken, gerilim iki kulübenin tartışmasına kadar uzandı.

        Kıvılcımın çaktığı ilk an 43. dakikaydı. Hakem Hüseyin Göçek’in Beşiktaş lehine verdiği penaltı, Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk’u kızdırdı. 4. hakemin yanına gelen ve penaltı kararını uzun süre alkışlarla protesto eden Buruk, devre arasında da Göçek’e “Yukarıda Allah var” diye çıkıştı.

        TUNA KARŞILIK VERDİ

        Gerilimin tavan yaptığı bölüm ise 49. dakikaydı. Eneramo’nun pasında Beşiktaş yarı alanına giden Aatif bomboş pozisyonda topa vurmakta gecikince arkadan gelen Rhodolfo enfes bir hamleyle yüzde 100’lük bir golü önledi.

        Sivasspor Teknik Direktörü Buruk, pozisyonun penaltı olduğu gerekçesiyle yerinden fırladı. İtiraz ederken Beşiktaş kulübesinin önüne kadar gelen Buruk’a, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna yanıt verdi.

        Bu cevap sonrası iki takım kulübesi arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de gerilime dahil oldu. Güneş’in Sivasspor İdari Menajeri Oray Baykal’a ettiği küfürler kameralara yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ