Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup, geçen sezon 25 maçta 2 gol, 5 asistle oynarken, bu sezon henüz 12 haftada 4 gol atıp 5 asist yaptı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Bu sezon Beşiktaş başka ama Oğuzhan bambaşka... Kartal’ın futbolu ve temposu izleyenlerin başını döndürüyor... En büyük gelişimi ise Oğuzhan Özyakup gösteriyor...

        Şenol Güneş’in elinde adeta yeniden doğan genç yıldız, daha 12. haftadan geçen sezonki rakamlarını geride bıraktı. 2014-15’te toplamda 25 lig maçında görev yapan Ozzie, sezonu 2 gol ve 5 asist ile tamamlamıştı.

        Arsenal patentli başarılı oyuncu, bu sezon ise henüz 12. haftada 11 maça çıkarken: 4 gol atıp 5 de gol pası verdi. Oğuzhan ayrıca, ligin en çok gole katkı veren orta saha oyuncusu konumunda (9).

        ATTIĞINI VURUYOR!

        Oğuzhan bu sezon bitirici anlamda müthiş bir istatistiğe ulaştı... 12 haftada 12 gol pozisyonuna giren genç yıldız, bunların 9’unda skora katkı sağlamayı başardı.

        Sadece 3 fırsatı boş geçen Ozzie, yüzde 75 gibi yüksek bir başarı oranı yakaladı. Oğuzhan, dün ayrıca 5 önemli pas attı, 10 top çaldı, 1 de kritik bir kademe yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ