Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Sanki Gomez değil, Almeida" - Beşiktaş Haberleri

        Sivasspor'u 2-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş’ta yüzler gülerken kaçan pozisyonlar en çok konuşulan konulardan birisiydi.

        Özellikle ilk 15 dakikada rakibin kalesine dalga dalga gelen ve maçın fişini erkenden çekme fırsatını elinin tersiyle iten siyah-beyazlılar, önce Mario Gomez’in penaltısı, sonra da 90’da Oğuzhan’ın golüyle daha farklı bitebilecek karşılaşmayı 2 golle noktaladı.

        Kaçan her pozisyonda saç baş yolan Kartal’ın yöneticileri ise maç sonu kritiklerinde Gomez’in performansına şaşkınlıklarını gizleyemediler. Siyah-beyazlı kurmaylar, 6’da bitirici vuruşu yapacakken çimlerin azizliğine uğrayıp ayağı kayan, 54’te normalde affetmediği karşı karşıya pozisyonda topu kaleci Setkus’a nişanlayan, 75’te ise aşırtma vuruşu istediği gibi yapamayıp topu auta yollayan Alman yıldız için şu yorumları yaptılar:

        "Sivasspor maçında hücum hattındaki diğer futbolcularımız gibi onun da üzerinde bir şanssızlık vardı gerçekten. Bir an sahada Hugo Almeida var sandık. Normalde hiç affetmediği pozisyonlarda skoru yapamadı. Bu şanssızlık umarız tek maçlıktır.”

        (Vatan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ