Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Menajer Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo’nun kariyer planları hakkında konuştu. Mendes, Ronaldo'nun futbolu Real Madrid'de bırakacağını yineledi - Futbol Haberleri

        Cristiano Ronaldo'nun adı bir süredir Paris Saint-Germain ve eski takımı Manchester United ile anılıyor. Hatta United'ın menajeri Louis van Gaal, Ronaldo'nun Kırmızı Şeytanlar’a dönmesini umutla beklediğini dile getirmişti.

        Ronaldo'nun Paris Saint-Germain ile oynadıkları maçta rakip takım teknik direktörü Laurent Blanc ile yaptığı sohbet ayrılacağı dedikodularını beraberinde getirmişti.

        Her ne kadar başkan Florentino Perez yalanlasa da Ronaldo'nun teknik direktör Rafael Benitez'den büyük rahatsızlık duyduğu da iddia ediliyor. Tüm bu gelişmeler üzerine Ronaldo'nun aynı zamanda yakın arkadaşı olan menajeri Jorge Mendes, bir kez daha konuşmak zorunda kaldı.

        Mendes, Portekizli yıldızın kariyerini İspanyol devinde sonlandıracağını savundu. Mendes, Ronaldo'nun başka bir takıma gitmesini ise ‘imkansız’ olarak nitelendirdi. (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ