Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Solskjaer'den şaşırtan Türkiye cevabı - Futbol Haberleri

        Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Solskjaer'in açıklamaları şöyle:

        "Fenerbahçe maçına her zaman olduğu gibi hazırlanıyoruz. Boşluk bulşursak gol atma şansımız olacak. Avrupa maçlarında en çok yaptığımız şey açık bularak gol atmak. Fenerbahçe karşısında tek puan alıp grubu kazanırsak çok iyi olacak. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak."

        SOLSKJAER'İN FENERBAHÇE MAÇI DUASI

        Manchester United'da oynarken Fenerbahçe'ye yenildikleri maç ve sarı-lacivertli takımın şimdi durumu hakkında konuşan Solskjaer, "Ferguson başımızdayken Avrupa kupalarında ilk kaybettiğimiz maç Fenerbahçe karşılaşmasıydı. Fenerbahçe birçok iyi oyuncuyla dolu bir takım. Son seferinde Fenerbahçe ile şanslı bir zamanda karşılaştık. İnşallah yarın yağmur yağar, rüzgar eser ve yine kazanırız. Takımım için dünyaca ünlü futbolculara karşı oynamak avantaj olacak. Kazanmak için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

        SOLSKJAER'DEN TÜRKİYE SORUSUNA BEKLENMEDİK CEVAP!

        "Türkiye'de çalışmak ister mi?" sorusuna cevap veren 42 yaşındaki Norveçli teknik adam, "Olabilir, mesleğin sonlarına doğru olabilir" dedi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ