Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Juventus Manchester City maçı hangi kanalda saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Juventus'un Mancheshester City maçı tüm dünyada bahis oyunlarının gözde karşılaşmalarından oldu. Son günlerin formda ekibi Juventus'un, Manchester City'e göre daha düşük oran alması, bu maçta Juventus'u favori gösterdi. Juventus Manchester City maçı hangi kanalda saat kaçta izlenebilecek? Maç kadrosu ve daha fazlası için işte detaylar..

        Ligde lider İnter'in 9 puan gerisinde bulunan Juventus, Şampiyonlar Liginde İngiltere Premier Liginin liderlik yarışı veren temsilcisi Manchester City ile karşılaşıyor. Şampiyonlar Liginde Alman Monchengladbach ile 2 kez karşılaşan ve ikisinde de beraberlikle ayrılan Juventus, daha önceki karşılaşmasından galip ayrıldığı Manchester City'i mağlup ederek liderlik koltuğuna oturma düşüncesinde.

        Geçtiğimiz hafta içerisinde Premier Lig'de zor günler geçiren Liverpool'a sahasında 4-1 kaybederek liderliği Leicester City'e kaptıran Manchester City, Juventus karşısında galip gelerek yarattığı kötü imajı silmek istiyor.

        Juventus'un ev sahipliği yapacağı Juventus Manchester City maçı bugün saat 21:45'te Tivibu Spor 2 kanalından naklen izlenebilecek

        JUVENTUS MANCHESTER CİTY MAÇ İSTATİSTİKLERİ

        1976 yılından bu yana 5 kez karşı karşıya gelen Juventus ve Manchester City karşılaşmalarının ikisini Juventus, birini Manchester City kazanırken, iki karşılaşmadan taraflar beraberlikle ayrıldı.

        Bu karşılaşmaların dikkat çeken bir diğer istatistiği ise her iki takım da birbirine iki gol'den fazlasını atamamış olması.

        Bunun yanında Juventus bu sezon Şampiyonlar Ligi içerisinde evinde oynadığı karşılaşmaların hiçbirinde kalesinde gol görmedi.

        MANCHESTER CİTY JUVENTUS İLK 11'LER

        JUVENTUS

        Buffon

        Barzagli

        Bonucci

        Chiellini

        Lichtsteiner

        Sturaro

        Marchisio

        Pogba

        A.Sandro

        Mandzukic

        Dybala

        MANCHESTER CİTY

        Hart

        Sagna

        Otamendi

        Demichelis

        Kolarov

        Fernandinho

        Delph

        De Bruyne

        Y.Toure

        Sterling

        Agüero

        Juventus'ta sakatlıkları süren Pereyra, Asamoah, Padoin ve Khedira; Manchester City'de ise sakatlıkları süren Samir Nasri ve Wilfried Bony'nin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ