Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Galatasaray'ı Allah kormuş" (Atletico Madrid: 2 - Galatasaray: 0) - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Tivibuspor'da yorumcular Mehmet Demirkol ve Hasan Şaş, etkili bir oyun sergileyemeyen Galatasaray'ın performansını yorumladı.

        HASAN ŞAŞ: BU ÇOK ACI

        "1993'ten bu yana çok maç yaşadım Şampiyonlar Ligi'nde; oyuncu, antrenör, yorumcu olarak... Ama bu maç gibi bir maç yaşamadım. Bir travma var Galatasaray'da, Mustafa Hocayı da yoracak bir travma var. Rakip terlemeden maç bitiriyor. İkinci yarı 2-3 kez orta sahayı geçtik bu çok acı."

        MEHMET DEMİRKOL: ALLAH KORUMUŞ

        "Atleticolu taraftarlar 75. dakikada bu maçı bırakıp Shakhtar-Real Madrid maçını izlemeye başladılar. Bunu yaptırmamak lazım. 10. dakikada Podolski sahada mı diye baktım... Sıfırdı Podolski. Hiçbir şey yapmadı. Allah korumuş Galatasaray'ı kura çekiminde. Çok kötü skorlar alınabilirdi daha farklı takımlar gelse. Şanslı bir kuraydı."

        Öte yandanGalatasaray'ın rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı 5 oldu. Atletico Madrid ise Galatasaray ceza sahasında 43 kez topla buluştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ