Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taffarel: Felaket senaryoları üretmeye gerek yok - Futbol Haberleri

        2-0 kaybedilen Atletico Madrid maçının ardından konuşan Taffarel: ''Maçtan önce işimizin ne kadar zor olduğunu aramızda hep konuşuyorduk ama bu maçı daha zora veya daha koalya çevireceğimizi de konuşmuştuk. Biz maçı kendi adımıza maçı zora çevirdik. Tabii ki karşımızdaki takım çok güçlü bir takım ama bizim de onlara bir şekilde cevap vermemiz gerekiyordu. Cevap veremeyince böyle bir sonuç ortaya çıkmış oldu'' dedi.

        Türkiye'de oynanan ritimle Şampiyonlar Ligi'ndeki ritmin çok farklı olduğunu söyleyen Taffarel: ''Bugün de aradaki farkı bir kez daha gördük. Ne olursa olsun onların seviyesine çıkmamız gerekiyordu. Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler yapmak için hem fiziksel hem de mental olarak üst seviyede olmak zorundasınız. Türkiye ile Avrupa arasındaki farka kafa olarak kendinizi hazırlamanız gerekiyor'' diye konuştu.

        ''Bu maçın ardından felaket senaryoları üretmeye gerek yok'' diyen Brezilyalı: ''Son dört senede üç sene şampiyon olmuş, kaliteli futbolcuları bünyesinde barındıran bir Galatsaray var ortada. Mustafa Denizli ile birlikte önemli işler yapacağız. Onun kararlılığı ve tecrübesi bize yardımcı olacak'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ