Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caceres'ten Fenerbahçe'ye mesaj - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe devre arası transferleri için hazırlıklarını sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı.

        Sarı- Lacivertli yönetim bir süredir listesinde yer alan Juventus'un Uruguaylı stoperi Martin Caceres'i bitirmeye çalışırken yıldız oyuncunun menajeri sürpriz bir adım atarak Sarı-Lacivertli yönetimle temasa geçti.

        Uruguaylı yıldızın menajeri F.Bahçe'ye, "Caceres'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon takımda sadece 2 maç oynadı ve bu nedenle mutlu değil. Juventus'ta 5 yıldır başarıyla oynuyor ve takıma büyük katkılar sağladı. Ancak bu sezon teknik direktörünün ona fazla şans tanımaması kendisinin moralini bozdu. Bu nedenle Juventus kariyerini artık sonlandırmayı kafasına koydu. İsterseniz Ocak ayı için sizinle masaya oturabiliriz" teklifinde bulundu.

        FENERBAHÇE BONSERVİSSİZ ALMAK İSTİYOR

        Caceres'in menajerinden gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen F.Bahçe Yönetimi Uruguaylı star için masaya oturacak. Ancak bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Sarı-Lacivertli yönetim bonservis parası ödemek istemiyor. Yıldız oyuncunun kulübünü ikna etmesi durumunda bedelsiz ayrılma ihtimali de bulunuyor. Caceres'in bir miktar alacağına karşılık da bonservisini alabileceği öne sürüldü.

        TARAFTAR ONU ÇOK SEVİYOR

        Caceres Juventus taraftarının en çok sevdiği futbolcuların başında geliyor. Uruguaylı oyuncunun sezon sonu kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

        BU SEZON SADECE 2 MAÇTA OYNADI

        Juventus' ta bu sezon Roma ve Chievo olmak üzere sadece 2 maçta forma giyen Caceres hocasının gözüne giremedi. Uruguaylı futbolcunun bu nedenle takımdan ayrılmak istediği ve F.Bahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ