Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da forma devrimi - Trabzonspor Haberleri

        Özellikle ticari ürünler markası TS Club'ları taraftarların ihtiyaçlarına tam anlamıyla hizmet verecek yapıya büründüreceklerini kaydeden Hekimoğlu, "TS Club mağazalarının revizyonuyla, taraftarlarımızın severek satın alacağı ürünlerle donatılmasını sağlayacağız. Ben de bir lisanslı ürün kullanıcısıyım. Bu ürünlerin satışıyla kulübün gelir imkanlarının artırılması konusunda üstün gayret göstereceğiz" diye konuştu.

        Yönetim Kurulu aday listelerinde Mustafa Gültepe gibi tekstil konusunda uzman bir sanayicisi bulunduğunu dile getiren Hekimoğlu, "Trabzonspor taraftarlarını ürün ve tasarım kalitesiyle hak ettiği ürünlerle buluşturacağız. TS Club mağazalarını tamamen yenileyeceğiz. Özel tasarım ürünleri ve yeni şubelerle mağazaları, taraftarın kalbinin attığı, aradığı ne varsa bulup, severek satın aldığı mekanlar haline getireceğiz. Trabzonspor'un filizlendiği coğrafyasına, ilhamını aldığı şanlı geçmişine ve gittikçe büyüyen, gençleşen taraftar profiline yakışacak formaları tasarlayacağız" dedi.

        TS MOBİL CÜZDAN UYGULAMASI VE DOĞUŞTAN TS'Lİ MOBİL OYUN UYGULAMASI GELİR KAPISI OLACAK

        Ticari ürünlere yönelik iki projeleri hakkında da bilgi veren Hekimoğlu, "Mobil ödeme uygulamasıyla Trabzonspor taraftarlarının tüm fatura-aidat vb. ödemelerini TS Mobil Cüzdan uygulaması üzerinden gerçekleştirmesinin sağlayacak böylelikle kulübe ek gelir kazandıracağız. Ayrıca Trabzonsporlu ailelerin 0-6 yaş aralığındaki çocuklarına yönelik basit eğitici programların, zeka oyunlarının ve Trabzonspor'la ilgili temel bilgilerin de yer aldığı ücretli bir mobil uygulama geliştireceğiz. İndirilen her uygulama Trabzonspor'un kasasına gelir olacak, uygulamayı kullanan çocuklar ise Trabzonspor armasına ve renklerine doğuştan aşina birer taraftar olarak büyüyecek" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Başkan adayı Hekimoğlu, Trabzon'daki seçim çalışmalarına ara vererek İstanbul'a geçti. Hafta sonuna kadar orada kalacak olan Hekimoğlu, bir dizi toplantı, yemek ve görüşmeye katılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ