Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Gareth Bale: Beni spor arabalar sakatladı - Futbol Haberleri

        Real Madrid'in Bernabeu'da Barcelona'ya 4-0 mağlup olduğu 90 dakikanın ardından İspanyol basınında ağır eleştiriler alan Gareth Bale, yaşadığı sakatlıkların sebebini buldu.

        Real Madrid'e geldiğinden bu yana maçların yüzde 20'sinde sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Galli süperstar, yaşadığı adale sakatlıklarını, spor otomobillerin dar iç alanlarına bağladı. Real Madrid'den haftada 300 bin Sterlin kazanan Gareth Bale, İngiltere'de lüks araçları kiralayan bir şirkete yıllık 30 bin Sterlin vererek üye olmuştu.

        SON OLARAK LAMBORGHINI KULLANIYORDU

        Fiyatı yarım milyon Sterlin'e varan lüks araçların yeni modelleri çıktığında üyelerinin kullanımına sunan şirketten son olarak bir Lamborghini alan Gareth Bale'nin sürücü koltuğuna oturduğunda dar alanda bacak kaslarının aşırı gerilmesinden dolayı rahatsızlık yaşadığı ve Galli yıldızın bundan sonra spor arabalardan uzak durmaya karar verdiği iddia edildi.

        "SPOR OTOMOBİLLERİ ANCAK EMEKLİ OLDUĞUMDA KULLANIRIM"

        Bugüne kadar Lamborghini Aventador Roadstar, Ferrari ve Mercedes AMG-SLS marka araçları kullanan Bale'nin "Spor otomobilleri artık ancak emekli olduğumda kullanırım" dediği İskoç medyasında yer aldı.

        (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ