Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor "Ligden düşme korkumuz yok" - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Medicana Sivasspor'un bu sezon başında kadrosuna dahil ettiği ve ligde geride kalan 12 maçta da forma giyen Setkus yaptığı açıklamada, kadroda sürekli forma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

        Kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini dile getiren 30 yaşındaki kaleci, ilk kez mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'i zorlu bulduğunu ifade etti. Ligde her takımın birbirini yenebilecek kapasiteye sahip olduğuna dikkati çeken Setkus, "Zayıf takım yok, bütün takımlar mücadele ediyor, kazanmak için savaşıyorlar. Her takımın birbirini yenebilecek gücü var. Bunun için de her takım savaşıyor" dedi.

        "LİGDEN DÜŞME GİBİ BİR KORKUMUZ YOK"

        Medicana Sivasspor'un çok iyi oynamasına rağmen ligdeki sıralamada arzu ettiği yerde olmadığını vurgulayan Litvanyalı file bekçisi, şunları kaydetti:

        "Hak ettiğimiz ve istediğimiz sonuçları alamadık. İstediğimiz sonuçları almak için çalışıyoruz ve alacağımıza da inanıyoruz. Gelecek maçlarda daha iyi yerlerde olan Sivasspor'u göreceğiz. Ligden düşme gibi bir korkumuz yok. Güzel oynayan ve kalitesi olan Sivasspor gibi bir takımın ligin alt sıralarında bulunmasını gerçekten anlayamıyorum. Şanssız maçlar kaybettik ama şansımız dönecektir. Bu takımı hak ettiği yerlere getireceğimize inanıyorum."

        "İYİ SONUÇLAR ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

        Kırmızı-beyazlı ekipte kısa süre önce göreve gelen teknik direktör Okan Buruk'un takımla iyi bir iş birliği yaptığını aktaran Setkus, "Zaten oyunumuzdaki gelişme bunu gösteriyor. Hiçbir şey kısa süre içinde olmuyor, daha uzun süre birlikte çalışarak iyi sonuçlar almaya çalışacağız" diye konuştu.

        Gaziantepspor'da forma giyen vatandaşı Zydrunas Karcemarskas'ın deneyimli ve başarılı bir kaleci olduğunu da söyleyen Setkus, ondan sürekli tavsiyeler aldığını ifade ederek, arkadaşı olan Karcemarskas'ın kendisi için iyi bir örnek olduğunu anlattı.

        Medicana Sivasspor taraftarlarından takımlarını Medipol Başakşehir maçında yalnız bırakmamalarını isteyen Ernestas Setkus, "Onların desteğini her maçta arkamızda hissediyoruz. Onlar takımlarını desteklemeye devam etsinler biz de onlara gereken oyunu göstermeye çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ