Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Şok iddia! Real Madrid... - Futbol Haberleri

        Ligde alınan 4-0'lık Barcelona yenilgisi sonrasında Real Madrid'e ciddi bir sarsıntı yaşandı. Her ne kadar Başkan Florentino Perez, teknik direktör Rafael Benitez'le göreve devam edeceklerini açıklasa da, Madrid kamuoyu Benitez için filmin son sahnesinin çekilmeye başlandığını yazıyor

        Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali, Benitez için ayrılık iddialarının arkasında yatan gelişmeler de yavaş yavaş kendisini gösteriyor. İşte onlardan bir tanesi, Guardiola'nın memleketi Katalonya'dan; Ara gazetesinden geldi. Kuzeninin eşi vefat ettiği için Hertha Berlin maçı öncesi basın toplantısına çıkmayan Pep'in İspanya'ya geldiğini yazan Ara, bu ziyaret sırasında önemli bir habere ulaştıklarını iddia etti.

        Habere göre, Real Madrid yönetimi henüz Bayern Münih'le sözleşme yenilemeyen ve sezon sonu serbest kalacak olan Guardiola'nın 'planlarını' merak ediyor. Katalanlar haberde ayrıca adı Manchester City ile ciddi bir şekilde anılan Pep için, şimdilik çevresinden bilgi almaya çalışan Real yönetiminin kendileri için 'yasak elma' olan Barcelona efsanesine teklif yapmasının sürpriz olmayacağını vurguluyor.

        Şimdilik bu gelişme sadece bir iddia aşamasında kalsa da, Pep'in Bayern Münih'ten sezon sonunda ayrılma ihtimali yüksek. Karl-Heinz Rummenigge de, "Kimsenin yeri doldurulmaz değil." diyerek gereken mesajı vermişti. Pep'in yeni adresi, City mi olur, Real Madrid mi olur, bekleyip göreceğiz. Ancak Real Madrid olursa, Avrupa futbolunda taşların yerinden oynayacağı kesin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ