Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Prandelli'den Mancini açıklaması! - Futbol Haberleri

        DIŞ HABERLER | EGEMEN ŞAŞTIM

        Cesare Prandelli, Serie A lideri Inter'in oynadığı futbolu eleştirirken Milano ekibinin ipi göğüslemesi halinde oynanan futbolun tartışma konusu olmayacağını ifade etti.

        Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada Prandelli "Eğer Inter şampiyon olursa, ilk 10 haftadaki kötü futbolu kimse dikkate almayacaktır. Bizimkisi gibi skora dayalı bir futbol kültüründe iyi oyunun ne anlama geldiğini açıklamanız oldukça zor. İyi oynayarak da, kötü oynayarak da kazanabilirsiniz, fakat İtalya şampiyonluğu gibi önemli bir başarıyı elde ettiğinizde, mantık olarak bazı şeyleri iyi yapmışsınız demektir. Fiorentina ve İtalya Milli Takımı'nı çalıştırdığım dönemlerde hep göze hoş gelen bir oyun oynatmak istedim" ifadelerini kullandı.

        Sözlerine devam eden İtalyan teknik adam "Napoli ve Fiorentina'nın futbolunu beğeniyorum. Bir teknik adam elindeki kadroyla iyi işler yapmalı. Allegri sistem üzerinde sürekli çalışarak doğru işler yapıyor, Juventus'un yeniden duble yapması çok zor gözükebilir ancak bu sezon da başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ama bana göre en iyi futbolu Guardiola oynatıyor. Onun yönettiği Barcelona bir döneme damgasını vurdu, şimdi de Bayern'de aynı başarıyı tekrarlıyor. Diğer teknik adamların tiki-taka'yı etkisiz hale getirebilmesi uzun zaman alacak gibi gözüküyor" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ