Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'a yeni proje! - Trabzonspor Haberleri

        Hüseyin Tok, Hami Mandıralı, Lemi Çelik, Giray Bulak, İbrahim Şahin, Ergun Gürsoy, Kaya Çilingiroğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte gördüğü ilgi Hekimoğlu'nu oldukça memnun etti. Trabzonspor'da 70'lerin ruhuyla, geleceğin vizyonunu birleştirmek için yola çıktıklarını kaydeden Hekimoğlu, efsane futbolcu Ali Kemal Denizci'ye listelerinde yer vermelerinin bu anlamdaki önemine dikkat çekti. Bordo-mavili kulüpte, "Ben yoksam hiçbir şey yok, ben varsam her şey yerli yerinde" anlayışından uzak durulması gerektiğini dile getiren Hekimoğlu, "Dürüstlük, samimiyet, ciddiyet ve sürekliliği kendimize ilke edindik. Trabzonspor'un çağdaş mantık, yöntem ve uzmanlık kriterlerine göre yönetilebileceği bir anlayışa kavuşturulması gerekmektedir. Camiadaki dargınlıkları, ayrılıkları bitirmek, iç huzuru ve barışı sağlamak, sağlıklı taraftar profilini kulübe entegre etmek, kısacası Trabzonspor'da huzuru ve barışı sağlamak en büyük hedefimiz. Ayrıca gelirleri artırmak, maliyetleri kısmak ve borçlar azaltmak formülüyle, nakit akışı ve finansal sürdürülebilirlik sağlamak amaçlarımız arasında" diye konuştu.

        "HER ALANDA ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ"

        Seçilmeleri durumunda her alanda zirveye oynayan, Avrupa kupalarına düzenli olarak katılan, Trabzon'u ve Trabzonsporluluğu özümsemiş oyunculardan kurulu bir kadro yapısı oluşturmayı sağlayacaklarını vurgulayan başkan adayı Celil Hekimoğlu, "Camiada yok olma aşamasına gelen bütünlük atmosferini yeniden geri getirmek amacındayız. Bu konuda bütün değerlerimizle birlikte ortak hareket edeceğiz. Trabzonspor'un bütün fertleriyle sağlıklı iletişim kuracağız. Onların görüş ve düşünceleri yönetim sürecine dahil edeceğiz. Kurumsal bütünlüğü güçlendireceğiz. Katılımcı bir yönetim anlayışı geliştireceğiz. Kulübün vizyonuna katkı yapacak bütün olumlu fikirler yürütme sürecimize dahil edilecek" ifadelerini kullandı.

        "PİLOT TAKIM PROJESİ"

        Trabzonspor'un İstanbul'daki potansiyelinin devreye sokulmasının kulüp açısından önemine değinen Hekimoğlu, bu kentte oluşturacakları pilot takım projesinin büyük önem taşıdığını tekrarladı. Celil Hekimoğlu, "Bu projenin Trabzonspor'un altyapı markalaşmasına hizmet edeceğini düşünüyoruz. Altyapımızda ve A takım kadrosunda forma şansı bulamayan, scout ekibimiz tarafından keşfedilerek kulübe kazandırılan genç oyuncular, pilot takım olarak anlaşılacak bir başka 3. Lig ekibinde düzenli olarak oynayacak ve gelişimleri sağlanacak. Pilot takım, taraftar ve camia desteği sağlaması bakımından İstanbul'dan seçilecek. Böylelikle oyuncuların farklı bir bölgede yetişmeleri ve gelişmelerine de olanak sağlanmış olacak. Kulübün teknik ekibi ve oyuncu kadrosu Trabzonspor tarafından sağlanacak. Oyuncuların gelişim süreçleri yakından takip edilecek ve sivrilen isimler Trabzonspor kadrosuna dahil edilecek" şeklinde konuştu.

        ALBAYRAK'LA BULUŞTU

        Başkan adayı Celil Hekimoğlu, İstanbul'da eski başkanlardan Nuri Albayrak ile de bir araya geldi. Albayrak'ın Yeni Şafak Gazetesi'ndeki ofisinde gerçekleştirilen buluşmada Trabzonspor'un mevcut durumu masaya yatırıldı. Nuri Albayrak kongreye yönelik görüşlerini de Hekimoğlu'na aktardı. Hekimoğlu ayrıca Yeni Şafak Gazetesi Spor Müdürü Ahmet Bıyıklı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. İstanbul temaslarını tamamlayan Celil Hekimoğlu, yarından itibaren kongre çalışmalarına Trabzon'da devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ