Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon’un yıldızı Yatabare’nin 400 bin TL’lik kiralama taksidi kulübün hesabına yattı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Bordo-Mavililer’de yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle bazı futbolcular kazan kaldırırken, yönetimin elini rahatlatan kaynak Fransa’dan geldi... Sezon başında Montpellier’e kiralanan Yatabare’nin 400 bin TL olan kiralama taksit bedeli geçtiğimiz gün kulübün hesabına yatırıldı. Hemen harekete geçen yönetim, ekonomik sıkıntılar nedeniyle gerekli motivasyonu sağlayamadığı takıma prim müjdesi verdi.

        Yönetim, 400 bin TL’yi futbolcuların hesaplarına yatırırken, böylece Sivas galibiyeti ve Gaziantep beraberliğinin primlerini ödenmiş oldu. Bu para, takım içinde doping etkisi kadar şaşkınlık da yarattı. Bordo-Mavili bazı futbolcuların “Aaa hesabımızda para var! Hadi hemen alalım” diyerek birbirlerine espri yaptıkları öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun da F.Bahçe maçı öncesi takımdaki pozitif havayı daha da güçlendirmek adına futbolcularıyla toplu halde ve birebir görüşmeler yaptığı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ