Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Şükrü Saraçoğlunda oynanacak maçın ne zaman, saat kaçta başlayacağını öğrenmek için işte detaylar...

        116. RANDEVU

        Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig’de bugün yapacakları maçla 116. kez karşı karşıya gelecek. 41 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe'nin toplam 140 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi. Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı son 18 lig maçında 11 yenilgi, 7 beraberlik aldı, hiç galip gelemedi.

        KARŞILAŞMAYI DENİZ ATEŞ BİTNEL YÖNETECEK

        Fenerbahçe Trabzonspor maçında Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Süleyman Özay ve Erdem Bayık. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri de Suat Arslanboğa ve Yaşar Kemal Uğurlu.

        Fenerbahçe Trabzonspor maçı 30 Kasım Pazartesi(bugün) 20.00'de başlayacak. Şükrü Saraçoğlunda oynanacak maçı Lig Tv naklen yayınlayacak.

        DENİZ YILMAZ KADRO DIŞI

        Trabzonspor'da önceki günkü idmanda teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile kısa bir tartışma yaşayan Deniz Yılmaz, kadro dışı bırakıldı. Tekelioğlu’nun idmandan çıkardığı Deniz’in, Fenerbahçe maçı kadrosuna dahil edilmeyeceği öğrenildi.

        Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer’de yüzler gülüyor. Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenman öncesi Cardozo, kaleci Onur Kıvrak ve Erkan Zengin topu ayakla sektirip, yere düşürmeme yarışması yaptı.

        Topu yere düşüren ilk isim olan Onur’a ceza verildi. Erkan ve Cardozo’nun, Onur’un kafasına elleriyle vurmaları gülüşmelere neden oldu.

        FENERBAHÇE'DE ORTA SAHA KARARSIZLIĞI

        Teknik direktör Vitor Pereira, orta sahadaki oyuncuların yüksek formu nedeniyle kime forma vereceği konusunda tatlı bir sıkıntı yaşıyor... Ozan Tufan’ın son Molde maçında süper bir oyun sergilemesi, De Souza’nın sağlam görüntüsü, Lazar Markovic’in iyileşmesi, Volkan Şen ve Alper Potuk’un yine üst düzey performansı ile Mehmet Topal’ın da iyileşip bu isimlere eklenmesi sonucunda kimin forma giyeceği tam bir soru işareti oluşturuyor. Sarı-Lacivertliler’in bugün yapacağı son idmanın ardından Pereira’nın son kararı vereceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ