Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe maçında hayallerine kavuştu - Fenerbahçe Haberleri

        Türkiye Omurilik Felçliler Derneği'nin (TOFD) engellilerin sosyal hayatta daha aktif bir rol alması için başlattığı proje ile yüzler gülmeye devam ediyor.

        TOFD'un hayata geçirdiği 'Benimle çıkar mısın' projesiyle engelliler, gönüllüler aracılığı ile haftanın belirli günleri dışarı çıkarılıyor ve engellerin aşılması sağlanıyor. Proje kapsamında tiyatro, konser veya renklerine bağlı oldukları takımın maçlarına gitmek isteyen engelli vatandaşların istekleri yerine getiriliyor.

        İLYAS YILMAZ ''BU PROJENİN HERKESE ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUZ''

        Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve aynı zamanda Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi olan İlyas Yılmaz'da proje kapsamında gönüllüler arasına girerek engelleri aşmaya yardımcı oldu. Yılmaz, 3,5 senedir tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdüren Murat Özgül'ü, tutkunu olduğu Fenerbahçe'nin maçına getirerek projeye katkıda bulundu.

        İlyas Yılmaz, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 2-0 sarı-lacivertli takımın lehine sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Türkiye Omurilik Felçliler Derneği'nin 'Benimle Çıkar mısın' isimli sosyal sorumluluk projesinde sabahtan beri Murat'la birlikteyiz. Öğlen yemek yedik, Fenerium'da alışveriş yaptık, dolaştık, Trabzonspor maçını izledik ve galibiyet ile sevindik. Bu sorumluluk projesinin herkese örnek olmasını istiyoruz. Beylikdüzü'nde başladık, bundan sonra da yayılmasını temenni ediyorum'' dedi.

        MURAT ÖZGÜL ''YARDIMCI OLMAK İSTEYENLER DERNEĞİMİZE BAŞVURABİLİRLER''

        3,5 sene önce geçirdiği iş kazası sonrası omurilik felci olan ve yaşamını tekerlekli sandalyede sürdüren Murat Özgül ise, ''Fenerbahçe maçına gelmek benim hayalimdi, bunu da İlyas Bey gerçekleştirdiği için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu proje kapsamında bir engellinin isteklerine yardımcı olacak arkadaşlar varsa derneğimize başvurabilirler'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ