Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Manchester City sahasında Borussia Mönchengladbach'ı 4-2 mağlup etti - Futbol Haberleri

        Yüksek tempoyla başlayan maçta ilk golü ev sahibi ekip kaydetti. 16.dakikada Sterling'in asistini David Silva gole çevirdi ve skoru 1-0 yaptı. M'gladbach'ın bu gole cevabı ise gecikmedi. Golden yalnızca üç dakika sonra Lars Stindl'in pasonda topla buluşan Julian Korb skora dengeyi getiren golü attı.

        Dakikalar 42'yi gösterdiğinde Raffael De Araujo'nun altı pas üzerinden sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla M'gladbach 1-2 öne geçmeyi başardı. İlk yarı M'gladbach'ın 1-2 üstünlüğüyle sona erdi.

        Maçın ikinci yarısı Manchester City kontrolü eline aldı. Son on dakikaya kadar 1-2 konuk ekibin üstünlüğüyle devam eden maçta ne olduysa son 10 dakikada oldu.

        80. dakikada topla buluşan Raheem Sterling takımına beraberliği getiren golü attı. Bu golden sadece bir dakika sonra tekrar sahneye çıkan Raheem Sterling, Wilfried Bony'nin pasını da gole çevirmeyi başararak skoru 3-2 City lehine getirdi. 85'te dakikada üçüncü golün asistini yapan Wilfried Bony, altıpasın üstünden yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkaran golü attı.

        Maçta başka gol olmadı ve karşılaşmayı Manchester City 4-2 kazandı. Bu sonuçla Manchester City 12 puanla grubu lider bitirirken, Sevilla'nın Juventus'u mağlup etmesiyle M'Gladbach 5 puanla grup sonuncusu oldu ve Avrupa kupalarına veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ