Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Stoilov: "Hayal kırıklığına uğradım" - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Kazakistan temsilcisi Astana, sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak, grubu son sırada tamamladı ve Avrupa'ya veda etti.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Tüm oyuncularımız insanüstü bir çaba göstererek harika bir performans sergiledi. Tüm yıl boyunca verdiğimiz emeklerimizin boşuna gitmemiş olduğunu kanıtladık. Sadece biz değil tüm ülkemiz bizim oyunumuzdan dolayı mutlu olduğunu söyleyebilirim. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Avrupa Ligi'ne geçişinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum ve bundan sonrası için başarılar diliyorum. Galatasaray gibi bir rakibimiz olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bundan sonra zayıf ve güçlü yönlerimizin üstünde durarak, yolumuza devam etmek durumundayız" dedi.

        STOILOV SÖZLEŞME UZATACAĞINI AÇIKLADI, KAZAK BASINI ALKIŞLADI

        Kazakistan basınının, 'Tarihi bir başarı elde ettiniz. Bundan sonrası için ne düşünyorsunuz?' sorusuna Stoilov, "Bugün kulüp başkanı ile görüştüm. Yarın kontrat imzalayıp iki yıl daha kulüpte kalacağım" dedi. Stoilov'un bu sözlerinin ardından Kazak basın mensupları deneyimli teknik adamı alkışladı. Takımın performansı geçtiğimiz sezonda oldukça iyidir. Takıma bir iki iyi oyuncu alırsak çok daha iyi bir noktaya getirebileceğimizden eminim. Her şey sponsorlarla ilgilidir. Eğer sponsorlarımız gerekli destekte bulunursa birkaç tane iyi oyuncu alma imkanımız olacak" diye konuştu.

        "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK"

        'Maçın sonucu sizi hayal kırıklığına uğrattı mı?' sorusuna da deneyimli teknik adam şu yanıtı verdi:

        "Dürüstçe söylemek gerekirse maçın sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı. Zaman zaman üstünlük kurduğumuz gözükse de istediğimiz sonucu alamadık. Galatasaray iyi bir oyun sergilemedi."

        Stoilov, bir soru üzerine Fenerbahçe'de oynamış bir oyuncu olarak Fenerbahçe'yi izlemeye devam ettiğini ve bu sene iyi bir oyun sergileyeceklerini ifade etti.

        "FENERBAHÇE'DEN BAHSETMEK CİDDİ BİR KONU DEĞİL"

        'Astana diğer rakiplerine nazaran Galatasaray'a karşı ekstra motivasyon sergiledi. Sizin Fenerbahçeli olmanız da bunun etkisi var mı?' sorusuna ise başarılı çalıştırıcı, "Bugün sahada Astana ve Galatasaray mücadele verdi. Fenerbahçe'den bahsetmek ciddi bir konu değil" şeklinde konuştu.

        "GALATASARAY DAHA İYİ BİR OYUN SERGİLEMEK ZORUNDAYDI"

        'Galatasaray bu oyun ile Avrupa Ligi'nde devam etmeyi hak ediyor mu?' sorusuna da deneyimli çalıştırıcı, "Bu soruya 'evet' ya da 'hayır' gibi bir cevap veremem. Galatasaray gibi bir büyük takım daha iyi bir performans sergilemek zorundaydı. Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'ı yakından takip eden biri olarak Galatasaray'ın 11'leri çok daha iyiydi" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ