Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli'den Aurelien Chedjou'ya övgü! - Futbol Haberleri

        HABERTURK SPOR

        G.Saray’da sezon başından bu yana konuşulan adım Mustafa Denizli’den geldi. Melo’nun ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu, “Bu bölgede gerekirse Chedjou’yu bile oynatabilirim” demiş ancak Kamerunlu’yu hiç denememişti. Denizli, Hamzaoğlu’nun düşündüğü ancak cesaret edemediği hamleyi yaptı, Chedjou’yu ön liberoda oynattı. 30 yaşındaki yıldız performansı ile beğeni toplarken maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hocam o mevkide bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de tereddüt etmeden oynayacağımı söyledim ve elimden geleni yaptım.”

        DENİZLİ: MEMNUN KALDIM

        Denizli ise maç sonu öğrencisi Chedjou’dan övgüyle bahsetti. Deneyimli hoca, “Onun için de zor maçtı. 10 yıl sonra bu pozisyonda oynadı. Memnun kaldım. Zor gecede bize yardımcı oldu” dedi.

        SELÇUK: RAHATSIZ OLMAM

        Chedjou’yla ön liberoda ikili oynayan Selçuk İnan ise arkadaşının performansı için “Bunu değerlendirmek haddime değil. Kiminle oynarsam oynayayım, hem arkadaşıma yardımcı olmaya, hem de takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Bunu hocamız değerlendirir” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ