Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'un hedefi: Gabri Garcia, Emre Çolak, Ramon Motta - Bitexen Antalyaspor Haberleri
        1

        Antalyaspor'da önceliğin yeni teknik direktörün belirlenmesi olduğu açıklandı.

        2

        Kırmızı beyazlı kulübün teknik direktörün yanı sıra kondisyoner ve kaleci antrenörü de transfer etmeyi hedeflediği belirtildi. Antalyaspor yönetiminin listesinde yabancı teknik direktör olarak Barcelona'nın altyapısında görevli Gabri Garcia yer alıyor.

        3

        GARCİA TEKLİFİ DÜŞÜNÜYOR

        Barcelona'da uzun yıllar forma giyen Gabri Garcia'nın Antalyaspor'un teklifini değerlendirmesindeki en önemli etkenin birlikte forma giydiği arkadaşı Antalyaspor'un golcü oyuncusu Samuel Eto'o olduğu ifade edildi.

        4

        Gabri Garcia ile anlaşma sağlanması halinde Samuel Eto'o da takımda hem futbolcu hem de teknik direktöre yardımcı olma görevini sürdürecek.

        5

        ETO'O YOLCU LİSTESİNİ HAZIRLADI

        Antalyaspor'da futbolcu transferi ise pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısıyla netlik kazanacak. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile Samuel Eto'o yaptıkları toplantıda, takımda gönderilmesi düşünülen ve takviye yapılması gereken mevkileri belirledi.

        6

        Antalyaspor'da öncelikli olarak 9 futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Sağ ve sol bek ile orta sahaya 2 futbolcu transferi yapılırsa 3 oyuncunun da başka takımlara kiralık gönderilmesi düşünülüyor.

        7

        Antalyaspor'da kaleci Raish M'bolhi'nin ise başka takıma kiralanıp takıma yerli kaleci transfer edilmesi hedefleniyor.

        8

        Antalyaspor'un ara transfer döneminde takıma dahil etmeyi planladığı futbolcular arasında ilk sıralarda Beşiktaş'tan Motta ile Galatasaray'dan Emre Çolak yer alıyor.

        9

        Beşiktaş yönetiminin izniyle Antalya'da Motta ile görüşen kırmızı beyazlılar, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Pazartesi günü yapılacak son görüşme ile Motta transferinin tamamlanabileceği bildirildi.

        10

        Antalyasporlu Guilherme ile küçük yaşta farklı takımların altyapılarında birlikte oynayan Motta'nın Antalyaspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

        11

        EMRE ÇOLAK'A DENİZLİ KARAR VERECEK

        Galatasaray'dan Emre Çolak ile görüşen kırmızı beyazlıların olumlu cevap aldığı iddia edildi. Galatasaray yönetimiyle de Emre Çolak için büyük ölçüde anlaşmaya varan Antalyaspor'un Galatasaray teknik sorumlusu Mustafa Denizli'nin vereceği kararı beklediği kaydedildi.

        12

        2 BEŞİKTAŞLI DAHA

        Antalyaspor'un transferd listesine Beşiktaş'tan Serdar Kurtuluş ile Pedro Franco da yer alabileceği, bu arada Faslı bir oyuncunun girebileceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ