Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Yılmaz Vural'ın sözleşmesi tek taraflı feshedildi - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor karşılaşması sonrası Yılmaz Vural'ın takımdan gönderilecek oyuncular ve transfer listesi ile ilgili aralarında çıkan problem nedeniyle önce İlhan Cavcav, teknik adam Yılmaz Vural ile yollarını ayırmıştı.

        Bu gelişmelerin ardından Cavcav, Vural ile aralarındaki sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak sonlandırmak istedi. Yılmaz Vural, anlaşmaya yaklaşmayınca, Gençlerbirliği avukatı ve yöneticisi Sinan Gürsoy yaptığı açıklamada, "Yılmaz hocam ile henüz bir uzlaşma yolu olmadı. Biz, tek taraflı olarak sözleşmesini feshettik. Bundan sonraki süreçte de anlaşma olmadığı taktirde, Yılmaz hocam hukuk yolunu da seçebilir anlaşma yolunu da seçebilir" dedi

        Yaşanan hoca krizini İlhan Cavcav, İbrahim Üzülmez ile geçen hafta çözmüştü. Ancak Üzülmez ile cuma günü yapılan görüşmede anlaşma sağlanmış ve ön protokol imzaları atılmıştı. Elazığspor ile yollarını ayıran genç teknik adamın kulübü ile olan sözleşmesi hafta sonu Türkiye Futbol Federasyonu kapalı olduğu için karşılıklı fesih yapılamamıştı. Elazığspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılan İbrahim Üzülmez'in Gençlerbirliği ile ilerleyen günlerde resmi imzayı atacağı öğrenildi. Üzülmez 3 gündür Gençlerbirliği'nin Antalya kampında takımla beraber çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ