Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor: 3 - Alay: 0 - Yılport Samsunspor Haberleri

        Samsunspor, lig hazırlıkları için gittiği devre arası Antalya kampından dün döndü. Samsunspor, kente döner dönmez Kırgız temsilcisi Alay ile Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda dostluk maçı yaptı. Maç öncesinde her iki şehrin ve takımın idarecileri birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

        Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Alay karşılaşmasına kalede Bekir, defansta Murat, Fatih, Erdi ve Enes dörtlüsüyle başlarken, orta sahada İvanov, Mehmet Çakır, Zola ve Burhan dörtlüsüne görev verdi. Forvette ise Alperen ve Ersel ikilisi mücadele etti. Musa Aydın, Kone, Ofoedu, N'Diaye, Taha Yalçıner, Oğuzhan Berber ve Muharrem Efe ise ikinci yarıda oyuna dahil oldular.

        Samsunspor'un ilk golü 37. dakikada Alperen Pak'dan geldi. Alperen, İvanov'un sağ kanattan getirdiği topa ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi. Kırmızı-beyazlı takımın 2. golünü ise 63. dakikada İvanov kaydetti. İvanav 90. dakikada kendisinin 2. takımın ise 3. golünü attı. Maç 3-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile bitti.

        Karşılaşmayı hakem Gökhan Özbulut yönetirken, yardımcılıklarını ise İhsan Kırbıyık ve Ekrem Seymenoğlu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ