Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor'dan 6 transfer! - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor, ligde yaşadığı kötü gidişatın önüne geçmek için takıma takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-siyahlı takımda transfer sezonunun açılmasının ardından 6 futbolcuyu renklere bağlandı.

        Eskişehirspor yönetimi, orta sahaya; Tornike Okriashvili, Murat Uçar ve Kıvanç Karakaş'ı transfer etti. Yönetim, Jordi Figueras ile defansı, Axel Meye ve Vladyslav Kulach transferleriyle de forvet hattını güçlendirdi.

        Öte yandan Eskişehirspor yönetimi, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, transfer listesinde bulunan golcü İbrahime Balde transferinin de sonuna geldiği bildirildi.

        Diğer yandan Eskişehirspor'un Galatasaray'dan Bilal Kısa, Emre Çolak, Tarık Çamdal, Trabzonspor'dan ise İshak Doğan ve Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'le ilgilendiği iddia ediliyor.

        "ESKİŞEHİRSPOR'LA ANLAŞMAYA YAKINIM"

        Bu arada Aydınspor 1923'ün kanat oyuncusu Murat Uçar, Süper Lig ekibi Eskişehirspor'a transferinin bu hafta resmiyet kazanabilebileceğini söyledi.

        Uzun süredir Eskişehirspor ile yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşmaya yaklaştığını belirten genç futbolcu, "Önceki gün prensipte anlaştık. Önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü Eskişehirspor ile sözleşme imzalayacağım. Aydınspor 1923 camiasına bana kattığı her şey için teşekkür ederim. Hayatımda güzel bir sayfa açıldı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ