Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Neymar'ın babası açıkladı: Real Madrid'le görüştüğümüz iddiası saçmalık - Futbol Haberleri

        Lionel Messi'nin beşinci kez Ballon d'Or ödülünü kazandığı ödül töreninde Neymar'ın menajeri Wagner Riberio ve babasıyla beraber Real Madrid yetkilileri ile görüştüğü İspanyol basınında geniş yankı bulmuştu.

        Baba Neymar Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamada, ''Neymar'ın Real Madrid ile görüştüğüne yönelik dedikodular son derece saçma. Zürih'te kaldığımız otelde Real Madrid ve Barcelona'dan birçok kişi ile birlikte partiye katıldık ancak Real Madrid ile görüşme yaptığımız iddaları gerçeği içermiyor. Ayrıca Andre Curry (Barcelona için Güney Amerika'da çalışan bir menajer) de o gece oradaydı. Nasıl olur da bizim Real Madrid ile görüştüğümüzü iddia ederler. Bu hiç mantıklı değil.'' ifadelerini kullandı.

        Neymar Sr, Ayrıca Brezilya Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan oğlu hakkındaki tek yetkili kişi olduğunu söyleyerek, ''Neymar'ın herhangi bir takıma transferi gerçekleşecekse müzakere edilecek tek kişi benim'' şeklimde konuştu.

        Barcelona ile kontrat uzatma görüşmeleri devam eden Neymar'ın uzun yıllar Katalonya'da kalacağını belirten baba Neymar, ''Neymar burada çok mutlu ve 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sezon bittiği zaman da Barcelona ile kontrat yenileme görüşmelerine ağırlık verilecek. Barcelona'da oldukça mutluyuz ve bugünlerin tadını çıkarmak istiyoruz'' dedi. (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ