Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa PSG: 5 - Angers: 1 - Futbol Haberleri

        Parc de Princes'teki maça namağlup başlayan başkent ekibi, ilk golü 32. dakikada İsveçli süperstarı Zlatan Ibrahimovic'le buldu. Bu dakikada Matuidi'nin asistini gole çeviren deneyimli forvet, takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

        40. dakikada bu kez sahneye Lucas Moura çıktı. Van der Wiel'in pasında topu ağlarla buluşturan Brezilyalı futbolcu, ilk yarının da skorunu belirledi: 2-0

        Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine ev sahibi PSG oldu. İkinci golde asisti yapan Van der Wiel, 54. dakikada bu kez golü atan isim oldu ve durumu 3-0'a getirdi. 59. dakikada Capelle ile farkı bire indiren konuk ekip Angers, umutlarını tazeledi: 3-1.

        Ancak bu golden yalnızca 4 dakika sonra Angel Di Maria, attığı golle farkı yeniden üçe çıkardı: 4-1. 66. dakikada bir gol daha kaydeden Arjantinli yıldız, maçın da skorunu belirledi: 5-1.

        Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 60'a çıkaran Paris Saint-Germain, en yakın rakibinin 24 puan önünde namağlup liderliğini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi yarışında önemli bir darbe alan Angers ise 34 puanla 4. sırada kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ