Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Bucaspor'un güveni tam - Futbol Haberleri

        Teknik direktör Suat Kaya, kaleci Mert, orta saha Ferhat ve Emre rakiplerinden çekinmediklerini belirterek tur şanslarının yüzde 50 olduğunu ifade etti. Kadrosunda Mario Gomez, Quaresma, Gökhan ve Olcay gibi yıldızları barındıran Beşiktaş'a karşı mutlaka önlem alacaklarını belirten Kaya, "Bu maç genç futbolcularımız için çok büyük vitrin. Gruplardan çıkmak bizim açımızdan başarıydı. Şimdi Beşiktaş'la eşleştik. Rakibimizin de bize saygı duyduğunu biliyorum. Kolay lokma olmayacağımızı göstereceğiz" diye konuştu.

        Beşiktaş'a karşı kalede görev alması beklenen 22 yaşındaki Mert rakiplerinin önemli gol silahları olduğunu söyledi. Kalesini en iyi şekilde savunacağını belirten Mert, "Hocam görev verirse elimden geleni yaparım. Beşiktaş, Süper Lig'in en çok gol atan iki takımından biri. Gomez de onların en önemli golcüsü. Ancak kendime güveniyorum" şeklinde konuştu.

        Emre ise kupada 1461 Trabzon'u rakip olarak beklerken Beşiktaş'la eşleşmenin çok da sevindirici olmadığını dile getirdi. Her şeye rağmen Beşiktaş'ı kupa dışına itecek güce ve inanca sahip olduklarını belirten Emre taraftardan destek istedi.

        Takım kaptanı Ferhat ise kendileri için Beşiktaş maçının büyük şans olduğunu söyledi. Ferhat, "Beşiktaş'ı eleyerek camiamıza büyük bir sevinç yaşatacağız" yorumunu yaptı.

        BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

        Yeni Buca stadında oynanacak Bucaspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Siyah beyazlıların oturacağı VIP tribün 150, kapalı 100, balkon 75 ve D2 kale arkası da 30 TL'den satışa sunulurken, Bucasporlu taraftarların maçı izleyeceği maratan tribünü 40, D2 kale arkası da 30 TL olarak belirlendi. Bilatlerin yarın maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor. İzmir'deki Beşiktaşlılar kentte uzun süre sonra takımlarını bu maçla izleyecek.

        BUCASPOR MUHTEMEL 11

        Mert- Sancar, Adil, Ferhat, Alper, Emre, Furkan, Barış, Ahmet, İbrahim, Deniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ