Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eto'o uyarısı! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Süper Lig'in 20. haftasında 46 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Peki Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Ligde geride kalan 19 haftayı 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle geçen sarı-lacivertli takım, 46 puanla maç fazlasıyla lider durumda. Rakibi Antalyaspor ise 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 21 puanla 14. sırada bulunuyor.

        ANTALYA'DA FENERBAHÇE FIRTINASI

        Burada da yoğun bir ilgi vardı. İmza gününde soruları yanıtlayan Hasan Ali Kaldırım, “Burada güzel bir ortam var. Başka bir kulüpte böyle taraftar tutkusu olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu. Fabiano Ribeiro ise “Taraftarlarımızla birlikte bu tür organizasyonlarda bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Fenerbahçe nereye giderse gitsin, taraftarlar her zaman yanımızdalar. Bize desteklerini her zaman hissettiriyorlar” dedi. Daha sonra tüm takım Fenerbahçe Spor Okulları’nın Antalya’daki sömestr kampını ziyaret etti. Sarı-Lacivertli kafile, burada öğrenciler tarafından büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı.

        ‘DİKKATLİ OLMALIYIZ’

        Vitor Pereira, “Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Özellikle Eto’o gibi bir dünya yıldızı karşısında dikkatli olmalıyız. En ufak bir hatamızı affetmezler. Sahadan istediğimizi alarak çıkmak istiyorsak bundan önceki maçlarda olduğu gibi Antalyaspor karşısında da pozisyon vermemeliyiz” ifadesini kullandı.

        Antalyaspor Fenerbahçe maçı 5 Şubat Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        ANTALYASPOR İLE 40. RANDEVU

        Fenerbahçe, Antalyaspor ile yapacağı bu karşılaşmayla ligde rakibiyle 40. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 39 maçın 28'ini Fenerbahçe, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçe'nin 75 golüne, Antalyaspor 30 golle karşılık verdi.

        Sarı-lacivertli takım, Antalyaspor ile yaptığı son 13 lig maçından sadece birini yitirdi. Taraflar arasındaki son 13 lig maçından 10'unu Fenerbahçe, birini Antalyaspor kazandı, 2 maç da berabere bitti.

        Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu. Rakibiyle Antalya'da yaptığı 19 maçın 10'unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı. Antalya'da Fenerbahçe 26, ev sahibi ekip 15 gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ