Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Marcelo Guedes'in geliş sırrını Habertürk ortaya çıkardı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün Çin’e satışının resmiyet kazanmasının ardından gözler yeni stoperlere çevrilirken, şu an için oynamaya en yakın isim olarak Marcelo öne çıktı...

        Peki sezon başında bonservisine 7 milyon Euro istenen Brezilyalı stoper, 24 saat içinde sonuçlanan bir süratle ve neredeyse sıfır maliyetle nasıl transfer edildi? Hem de takımı Hannover’in geride kalan 19 maçının tümünde ilk 11’de görev almışken! Bu sırrı HABERTÜRK ortaya çıkardı.

        Takımın en kritik isimlerinden biri olan 28 yaşındaki oyuncunun gidişini Hannover Yönetimi kesinlikle istemiyordu. Alman ekibinin kurmayları, bu doğrultuda Marcelo’yu takımda tutmak için de sonuna kadar direndi. Ancak ocak ayının ikinci yarısında takımın başına geçen Thomas Schaaf ile Marcelo arasında yaşanan gerilim ipleri kopardı.

        ‘SORUN OLMAK İSTEMEM’

        Schaaf, ilk 2 maçında da Marcelo’ya 11’de yer verdi. Ancak saha dışı bir nedenden ötürü oyuncuya karşı tavır alması üzerine Brezilyalı ‘Yeter’ dedi. Transfer sezonunun kapanmasına 3 gün kala yönetimle görüşen Marcelo’nun “Ben bu hoca ile çalışmak istemiyorum. O burada kalacaksa, biliyorum ki ben oynayamam. Burada sorun adam haline gelmek istemem. Ayrılmama izin verin. Sezon başındaki gibi eğer Beşiktaş beni istiyorsa, benim için uygun” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ