Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Amed Sportif Faaliyetler Fenerbahçe'yi karşılayacak - Futbol Haberleri

        Amed Sportif'in cezası yüzünden seyircisiz oynanacak karşılaşma için ev sahibi takım, hazırlıklarını yaptığı çalıyla tamamladı. Son idmanını Talaytepe'deki tesislerinde Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak yönetiminde yapan Amed Sportif'te Abdullah Çetin ve Abdullah Çoban'ın sakatlığı bulunduğu, 2 futbolcunun yarınki kupa maçında oynayıp oynamayacağına doktorlar ve teknik heyetin karar vereceği bildirildi.

        Kulüp Başkanı Ali Karakaş, özel uçakla Diyarbakır'a gelecek olan Fenerbahçe takımını havaalanında karşılayacaklarını açıklarken şunları söyledi:

        "Takım olarak maça hazırız ve bir üst tura çıkmak için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız. İyi bir takımız ve sportif bir başarı elde etmek istiyoruz. Seyircisinin desteğini gönlünde hissederek sahaya çıkacağız. 12 maç ceza alan golcü oyuncumuz Deniz Naki'ye verilen ceza bizi zora soktu. Bunu rağmen takımımızın iyi bir sonuç ile sahadan ayrılacağına inanıyoruz."

        GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK

        Diyarbakır'da Fenerbahçe için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınacak. Fenerbahçe kafilesi kente inmesinin ardından sıkı bir şekilde korunacak. Sarı lacivertli ekibin geçiş güzergahların da ekipleri görevlendirilecek. Karşılaşmanın oynanacağı Seyrantepe Tesisleri ve çevresinde de güvenlik en üst seviyeye çıkarılacak. Karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle, stadın çevresine güvenlik önlemleri alınarak taraftar alınmayacak. Şehrin çeşitli noktalarında polis ekipleri konuşlandırılacak.

        MUHTEMEL KADRO

        Amed Sportif'in Fenerbahçe maçı muhtemel kadrosuyla sakat ve ceza oyuncuları şöyle:

        Levent (Serkan)- Şevket (Ercan), Kamil, Yusuf, İbrahim Ferdi (Ercüment), Önder, Başaran, Tekin, Mansur, Sercan, Şehmus Özer

        CEZALI: Deniz Naki

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ