Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sarper Çetinkaya pozisyonu izlerken felaketi anladı! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Şampiyonluk yarışında adımları adeta ‘dörder dörder’ atan Beşiktaş’ta Gaziantepspor maçı sonrası zafer coşkusundan eser yoktu. Sebep, soyunda odasına gelen “Rhodolfo’nun çapraz bağları koptu” haberiydi. Ancak daha haber gelmeden “Eyvah” diyen biri vardı...

        Mücadeleyi Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki locadan izleyen Beşiktaş’ın kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, 20. dakikada Rhodolfo’nun bir anda yerde kaldığını görünce tedirgin oldu. Ardından locadaki televizyondan pozisyonun tekrarını izlerken, “Eyvah” dedi, Brezilyalı yıldızın çapraz bağlarının koptuğunu tahmin etti. Ardından çekilen MR sonuçları, Çetinkaya’nın korktuğu gerçeği ortaya çıkardı.

        BEYAZDAN SİYAHA

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de maçın ardından iki farklı duyguyu bir arada yaşadı. Son düdüğün çalmasıyla birlikte ilk olarak Rhodolfo’nun durumunu soran tecrübeli hocaya gelen ilk bilgi, “Bağlarda sorun yok” şeklindeydi. Ancak 10 dakika sonra tablo bir anda beyazdan siyaha döndü.

        Güneş, tecrübeli yıldızın sezonu kapattığı ve sahalara dönüşünün en az 6 ayı bulacağı bilgisi üzerine adeta kahroldu. Bir süre soyunma odasında sessiz kalan Güneş’in tek tesellisi, ilk kez sahne alan Marcelo-Alexis ikilisinin sınıfı geçen performansları oldu. Tecrübeli hocanın iki oyuncunun uyumunun artması için alarm verdiği ve Türkiye Kupası’ndaki Torku Konya maçında da Marcelo-Alexis tandeminin kullanılacağı belirtildi.

        ERSAN HASTANEYE KOŞTU

        Teknik direktör Şenol Güneş’in “Bir lideri kaybettik” dediği Ersan Gülüm, bu sözlerin ne anlama geldiğini Rhodolfo’nun sakatlığında net bir şekilde kaybetti. Beşiktaş’tan ayrılmasına karşın hastaneye koşan ilk isimlerden biri olan Ersan, Brezilyalı oyuncuya “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

        ÇETİNKAYA AMELİYAT ETTİ

        Gaziantepspor maçında sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana gelen Luiz Rhodolfo, dün bıçak altına yattı. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Op. Dr. Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatın başarılı geçtiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ