Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Amed Sportif Faaliyetler taraftarları yalnız bırakmadı - Fenerbahçe Haberleri

        Maçın seyircisiz olması nedeniyle stat çevresinde toplanan az sayıda Amed Sportif taraftarı takımlarına dışarıdan tezahüratlarla destek verdi.

        OLAYLAR ÇIKTI

        Karşılaşma öncesi stat dışında olaylar çıktı. Polis ilk önce gazla müdahalede bulunurken, gazlı müdahalenin oyuncuları etkileyeceği gerekçesiyle bundan vazgeçildi ve olaylara suyla müdahale edildi.

        YÖNETİCİLER DE DİYARBAKIR’DA

        Fenerbahçe yöneticileri, takımı yalnız bırakmadı. Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Serdar Erkan, Metin Doğan, Cenk Başak, Barış Aytuğ Aydil kafileyle birlikte Diyarbakır’a geldi.

        ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

        Sarı-Lacivertliler, Diyarbakır’da çiçeklerle karşılandı. Kafileyi Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in yanı sıra Amed Sportif yöneticileri ve kız futbol takımı oyuncuları karşılayıp çiçek verdi.

        YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERi

        Fenerbahçe kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde stada geldi. Sarı- Lacivertli kafileye çok sayıda polis aracı ile 2 zırhlı araç eşlik ederken, kafilenin geçtiği yol güzergahlarında da zırhlı araçlarla polis güvenlik önlemi aldı.

        BOMBA ARAMASI YAPILDI

        Amed Sportif- Fenerbahçe karşılaşması öncesi maçın oynanacağı statta bomba araması yapıldı. Özel eğitimli köpekler aracılığıyla statta detaylı incelemelerde bulunuldu. Stat çevresinde de yoğun güvenlik önlemleri alındı. 8 TOMA, 12 zırhlı araç ile yaklaşık 1000 polisin görev aldığı öğrenildi.

        F16’LAR SÜREKLİ UÇTU

        Yoğun önlemler sadece karadan değil havadan da yapıldı. F.Bahçe’nin stada gelişinden kentten ayrılışına kadar F16’lar sürekli olarak uçuş yaparak güvenliği sağladılar. Bu arada maç öncesi stat üzerinden geçen iki savaş uçağı sportif direktör Giuliano Terraneo ve kaleci antrenörü Orlandoni’yi şaşırttı. İkili, uçakların gidişini detaylı bir şekilde inceledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ