Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Valencia: 1 - Barcelona: 1 - Futbol Haberleri

        7-0'ın rövanşında Mestella'da oynanan ve hakem Carlos Velasco Carballo'nun düdük çaldığı mücadele 1-1 eşitlikle son buldu. Barcelona, Kral Kupası'nda finale yükseldi.

        Valencia Alvaro Negredo'nun 39. dakikadaki golüyle öne geçti. Barcelona'ya eşitliği getiren gol 84. dakikada Wilfrid Kaptoum'dan geldi.

        Messi, Neymar ve Suarez ve Arda Turan gibi oyuncular Valencia karşısında dinlendirildi.

        BARCELONA YENİLMEZLİK SERİSİ REKORUNU 29 MAÇA ÇIKARDI

        Barcelona, deplasmanda Valencia ile 1-1 berabere kalarak, 2010-2011 sezonunda Josep Guardiola ile kırdığı "en uzun süre yenilmezlik serisi yakalayan İspanyol kulübü" rekorunu bu kez teknik direktör Luis Enrique ile 29 maça çıkardı.

        Katalan ekibi aynı zamanda 38. kezle Kral Kupası'nda en çok final oynayacak takım olma rekorunu da kırdı. Barcelona bundan önce bu rekoru Athletic Bilbao ile paylaşıyordu. Kral Kupası'nın son şampiyonu ve 27 kezle en çok kazananı Barcelona, bu kupada peş peşe 3. kez finale kalma başarısını da gösterdi.

        VALENCİALI TARAFTARLARDAN TAKIMA PROTESTO

        Valencialı taraftarların takımlarına karşı olan protestoları bu maçta da öne çıktı.

        Valencialı taraftarların büyük bölümü, futbolcular, teknik direktör Neville ve kulüp yönetimini protesto etmek için maça gitmeyerek, tribünleri boş bıraktı. Valencia'nın fanatik taraftar grupları, Mestalla Stadı önünde toplanıp maç boyunca stat dışından takımları aleyhine tezahüratta bulunup, teknik direktör Neville'ın istifasını istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ