Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: Rakip önemli avantaj yakaladı ama... - Rams Başakşehir Haberleri

        Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk dakikada öne geçecek fırsatı yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Talihsiz bir golle geriye düştük. Oyuncular son derece efor sarf etti. 2-0 mağlup olduk, rakip önemli avantaj yakaladı ama oradaki maç 0-0 başlayacak. Gol yemeden öne geçebilirsek değişebilir" dedi.

        Çaykur Rizesporlu taraftarların kendisine yönelik kötü tezahüratına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Ben Rizeliyim, Rize'de top oynadım. Herkese karşı duruşu olan biriyim. Rizespor ile yapılan lig maçında oluşturulan algı operasyonunun ardından taraftarların bana yönelik iltifatlarıyla ilgili Rize yönetim kurulunun bir açıklama yapması gerekiyor" diye konuştu.

        Abdullah Avcı, hem ligde hem kupadaki maç saatleriyle ilgili soruyu ise "Planlama yanlış. İnsan vücuduyla iş yapıyoruz. Bu akşam 20.45'te sonra 16.00'da sonra 20.00'de oynuyoruz. Hem hazırlanma hem beslenme açısından doğru olduğuna inanmıyorum. Memnun değilim" şeklinde yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ