Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira: Gurur maçımız - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Ahmet Selim KUL

        Teknik direktör Vitor Pereira, Kasımpaşa maçı öncesinde futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı Antalya’da oynanan kötü futbolun ardından alınan şok yenilgi sonrası bozulan moralleri yeniden yerine getirmek için oyuncularını havaya sokmaya çalışıyor. Tecrübeli hoca bunun için dün talebeleriyle yaptığı görüşmede, “Biz sene başından beri şampiyonluk karakterinde mücadele ediyorduk. Fakat Antalyaspor maçında ne bu karakterden eser vardı, ne de şampiyonluğa oynayan bir takıma benziyorduk. Bu bizim gurur maçımız. Sahaya çıkın ve bana şampiyonluğu ne kadar istediğinizi gösterin. Bunu başarabilecek kapasite ve güç sizde var” ifadesini kullandı.

        'KASIMPAŞA İYİ TAKIM'

        Portekizli çalıştırıcı, Kasımpaşa’nın ligin etkili futbol oynayan takımlarından biri olduğunu da belirterek, “Zor bir 90 dakika var önümüzde. İyi top oynayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Onlar da kötü gidişlerine son vermek için karşımıza çıkacaklar. Bunun için hepinizden 90 dakika boyunca tam konsantrasyon bekliyorum” diye konuştu.

        PEREİRA'NIN KAFASI KARIŞIK

        Kasımpaşa maçı öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, sahaya süreceği 11 konusunda tam karar verebilmiş değil. Portekizli hoca özellikle cezalı olan Mehmet Topal ve Josef de Souza ile sakatlığı bulunan Lazar Markovic’in yerlerini hangi isimlerle dolduracağını düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcının Ozan Tufan ve Diego Ribas’ı oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun dışında Volkan Şen de yine formayı kapacak gibi görünüyor. Orta sahanın diğer ismi ise Raul Meireles veya Alper Potuk olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ