Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Olivier Veigneau: Hasret Bitecek - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Olivier Veigneau, Fenerbahçe maçı için iddialı konuştu... Fransız yıldız, “Ligin ikinci yarısına başlarken Gaziantep ve Başakşehir maçalarında skor bizim lehimizeyken koruyamadık. Gençlerbirliği maçında iyi oynayamadık ve kötü bir performans gösterdik. Bundan sonra herkesin bireysel olarak analizi iyi yapması lazım ve her birimizin kendi performansını geliştirmek için çalışmaya devam etmesi lazım. Baktığımız zaman Gençlerbirliği maçında ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz performansın altında bir performans ortaya koyduk ve maçı kaybettik” diye konuştu.

        ‘ANTALYA BİZE GÖSTERDİ’

        Fransız yıldız, “4 hafta üst üste kazanamadıktan sonra böylesi büyük bir takıma karşı oynamak aslında büyük bir şans. Bu maçta herkes yüzde yüz değil, yüzde iki yüz konsantre olacak ve 4 maçlık hasret bitecek. F.Bahçe iyi bir takım fakat Antalyaspor bize onların yenilmez bir takım olmadığını gösterip 4 gol attı. Yapmamız gereken bu maçta hırsımızı ve kazanma isteğimizi yansıtmak olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra oradan istediğimizi alıp döneceğimize inanıyorum” dedi.

        ‘DONK HARİKA BİR OYUNCUYDU'

        Olivier Veigneau, G.Saray’a giden eski takım arkadaşı Donk’u övdü. Fransız oyuncu, Hollandalı yıldızla ilgili “Harika bir oyuncuydu. Takım ve sistemimiz için oldukça önemli biriydi” dedi. Takımın son durumu hakkında da konuşan Veigneau, “Son maçta eksiklerimiz vardı. Oscar yoktu, Pavelka yeni geldi ve adapte olması için zaman gerekiyor. Diğer eksiklerin de dönmesiyle daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ