Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ryan Donk'tan hakem isyanı! - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Ryan Donk, maç sonu açıklamalarda bulundu.

        Donk, maç genelinde yaptıkları hatalarla ev sahibi ekip oyuncularının işini kolaylaştırdıklarını söyleyerek "İyi defans yapamadık, hatalar yaptık. Hakemden de bahsetmek istiyorum. Takdir hakkını aleyhimize kullandı hep. Sarı kartlarda hep ilk pozisyonlarda bize gösterdi ama rakibe aynı şeyi uygulamadı. Bazı kartlar doğru olabilir ama çoğunda hatalıydı bana göre" dedi.

        Maçın kendileri adına zor geçtiğinin altını çizen Hollandalı futbolcu, "Zaten zor bir maçtı ama 10 kişi kalınca daha da zorlaştı. Maçın dönmesi için belki bir 10 dakikaya daha ihtiyacımız vardı ama olmadı" ifadelerini kullandı.

        Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Lazio ile oynayacakları maça da değinen Donk, "Önemli olan her maça tam konsantrasyonla çıkmamız. Şimdi de önümüzde Lazio maçı var, bu maça en hazır şekilde girebilmek için çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ