Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen: "Mustafa Denizli'nin acımasız bir testeresi vardır ama çıkaramıyor, görüyorum" - Galatasaray Haberleri

        İşte Dilmen'ın sözlerinden öne çıkanlar...

        "Benim için sürpriz olmadı. 13-14. haftada bu tabloyu görüyordum. Liglerin ilk yarısının ortalarına doğru havlu atınca toparlama şansın yok. Galatasaray taraftarının televizyon başında da maça rağbet ettiğini düşünmüyorum. Ümitleri yok. Oyuncular da ligin bittiğine haftalar önce inanmaya başladı. Mersin İY orta sıralarda olsa bu maç 6-1 biterdi. Ümit hocanın takıma eli değmiş. Çocuklar mücadele ediyorlar. Antrenörün kontrolünde oynuyorlar. Galatasaray'da teknik direktör için çok zor günler. Ligde de bu takımı ayakta tutmanız lazım. Donk'a nasıl dayandı bugün. Donk iki kez atılmalıydı. En az 3 tane de hücum faul yapıp hücumu bitirdi.

        Frikik tartışmasından sonra herhalde Sneijder bozuldu 'çıkarın beni' dedi. Oyuncularda maçı çevirmek için doldur boşalt dışında bir şey yok. Mustafa Denizli'nin acımasız bir testeresi vardır ama çıkaramıyor, görüyorum. Gerekirse vuracaksınız. Vurmazsanız tartışılır hale gelir hoca.

        Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan olarak gerisine düşüyorsunuz. Biriyle 15 diğeriyle 3 maçını kazanırsa 19. bu çöküştür. Matematiksel olarak mucize peşindeyseniz Donk'la oynamazsınız. Bilal'le oynarsınız. Avrupa Kupası'nda yoluna devam edemezse, Mustafa Denizli kendi geleceği için şimdiye kadar yapmadığı radikal değişiklikler yapmalı. Yapmazsa kendisine zarar verir. Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli dönemine geçişte bakıyoruz ki hatayı Denizli yaptı. Takım uçmuyordu ama gevşeklik vardı. İniş çıkışlar oluyordu. Mustafa Denizli gelince 'ben geldim' olmadı. Mesela Mustafa Denizli meselesi değil. Geriye gitti takım. 10 puanlık fark oldu.

        Belki Denizli kendi dünyasında 4 tane oyuncunun kellesini alacak. Burak'ın satışını görünce oyuncular da demek durum bu diyor. Podolski yataktan kalktı geldi gol attı. Son maçlara baktığımızda 3 tane farklı oyuncu sağ bekte oynadı. Tarık'ı da oynatıyordu bir ara. Semih'i biraz demoralize gördüm. Onun bir mental morale ihtiyacı var. Yedekte kalsa kuvvetli kalmalı. Muslera kötü bir sezon geçiriyor. Galatasaray'da bana bir tane iyi bir sezon geçiren oyuncu göster. Podolski gol atıyor ama beklenen performansı sergilemiyor. Selçuk kötü bir sezon geçiriyor. Donk bu maç faciaydı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ