Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli, Umut Bulut ve Lukas Podolski arasında kararsız - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Erhan ADIGÜZEL

        Sarı-Kırmızılı kulüpte Avrupa Ligi’nde yarın Lazio ile TT Arena’da oynanacak maç öncesi forvette kimin oynayacağı konusunda belirsizlik yaşanıyor. Son maçlarda kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Umut Bulut’u kulübeye çekmeyi planlayan Mustafa Denizli, gole ihtiyaç duymaları nedeniyle eldeki tek forvetini yedek bırakmanın getireceği risk yüzünden kararsızlığa düştü.

        Burak Yılmaz’ın gidişi, Sinan Gümüş’ün de sakatlığı nedeniyle hücum bölgesinde alternatifi bulunmayan Denizli, bu bölge için Podolski’yi denemeye karar verdi. Podolski’yi idmanlarda bu bölgede oynatmaya başlayan Mustafa Denizli, Alman yıldızın göstereceği performansa göre tercihini yapacak. Forvette Umut’tan daha iyi bir görüntü çizmesi halinde Podolski 11’de oynayacak. Bu durumda sol kanatta Podolski’nin yerine Yasin Öztekin görev yapacak.

        MERSİN’DE GOL ATTI

        Süper Lig’de son oynanan Mersin İdmanyurdu maçında Umut Bulut oyundan alınıp yerine Bilal Kısa girmişti. Denizli, Umut çıktıktan sonra Podolski’yi forvete sürmüş, yıldız oyuncu takımının tek golünü ağlara göndermişti. G.Saray’ın hocası, Umut ve Podolski’yi santrfor olarak oynatma konusundaki son kararını maç günü verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ