Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler... - Fenerbahçe Haberleri

        Lider Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını kaybetmemek için deplasmanda Bursaspor önünde kazanmaya çabalayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Muhtemel Maç kadrosu, sakatlar, cezalılar ve maç öncesi bilgiler için işte detaylar...

        “Antalya maçında düştüğümüz durum bize yakışan bir görüntü değildi. Bursa’da dikkatli olmalıyız. Mücadele gücünüzü sakın kaybetmeyin.” Teknik direktör Vitor Pereira’dan oyuncularına son uyarılar geldi... Portekizli çalıştırıcı, dünkü son idmanın ardından yaptığı toplantıda, “Antalya maçında düştüğümüz durum ne bize, ne bu formaya, ne de sizin kariyerlerinize yakışan bir durumdu. Biz bu ligin en iyi takımıyız ama sahada mücadele etmedikten sonra bu bir işe yaramaz. Hiçbir maçı mücadele etmeden kazanamayız. O yüzden bir daha asla o maçta düştüğümüz duruma düşmemizi istemiyorum. Maçın hiçbir bölümünde konsantrasyonunuzu ve mücadele gücünüzü sakın kaybetmeyin” dedi.

        ‘HİÇBİR MAÇI KAZANAMAYIZ’

        Portekizli çalıştırıcı, “Bursaspor ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Bu zorlu engeli aşmak için önümüzde tek bir yol var. O da Lokomotiv Moskova maçındaki gibi yüzde yüzümüzü sahaya yansıtmak. Antalya maçındaki gibi olmayı seçerseniz ligde herhangi bir maçı kazanamayız. Çıkın, bize yakışan bir oyun ve mücadele sergileyip başınız dik bir şekilde soyunma odasına dönün. Bir daha taraftarın başını eğmeyin” diye konuştu.

        BURSASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Dany Nounkeu, Tomas Sivok, Aziz Eraltay, Ricardo Faty, Bekir Yılmaz, Sercan Yıldırım, Pablo Batalla, Deniz Yılmaz, Tomas Necid

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Diego Ribas, Luis Nani, Robin van Persie

        SAKATLAR: Serdar Aziz (Bursaspor) Lazar Markovic, Abdoulaye Ba, Raul Meireles (Fenerbahçe) CEZALI: Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

        FENERBAHÇE TARAFTARINA KÖTÜ HABER

        Bursa İl Güvenlik Kurulu, Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya konuk takım seyircilerinin de alınmamasını kararlaştırdı. Bu karara göre cezalı olan Bursasporlu taraftarların yanı sıra Sarı-Lacivertli taraftarlar da zorlu karşılaşmayı izleyemeyecek.

        FENERBAHÇE: TARAFTARIMIZIN ALINMAMASI SKANDAL!

        F.Bahçe, bugünkü Bursa maçı öncesi Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu’nun Sarı Lacivertli taraftarların maça giremeyeceği yönündeki kararına sert tepki gösterdi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada valilik ve emniyet birimlerinin en temel görevinin herhangi bir müsabaka ve organizasyonda yaşanan veya yaşanma ihtimali bulunan olayları engellemek olduğu belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: “Bursaspor’un aldığı seyircisiz oynama cezasının ardından, Bursa İl Güvenlik Kurulu’nun aldığını öğrendiğimiz, F.Bahçe taraftarının da maça giremeyeceği kararı her yönüyle skandal bir niteliğe sahiptir. Karar, bu devirde son derece ilkel, taraflı ve bundan sonraki maçlar için kötü bir emsal olarak tarihe geçmiştir. Ev sahibi takımın taraftarının olmadığı bir maçta, 2 bin civarı F.Bahçe taraftarının güvenliğinin sağlanamayacağını iddia etmek, akıllara ‘Şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederim’ sözünü getirmektedir. Olayın daha vahim yanı ise TFF, bu yanlı ve yanlış müdahale etme ihtiyacı duymamaktadır. Aynı durum bir UEFA maçında ortaya çıksaydı, bu karara imza atanların kurumların takınacağı tavır, tarafımızca merak konusudur.”

        KANARYA'DA SARI TEHLİKE!

        Üçer sarı kartları bulunan Diego Ribas, Alper Potuk, Caner Erkin, Volkan Demirel ve Bruno Alves, Bursa maçında kart daha görmeleri durumunda 23. haftadaki Beşiktaş derbisinde takımlarını yalnız bırakacaklar. Öte yandan sakatlığı süren ve Bursa’ya forma giymesi beklenmeyen Markovic’in de üç sarı kartı var.

        'ESKİ'LERİN ZOR GÜNÜ

        Teknik direktör Vitor Pereira’nın görev vermesi halinde geçen sezon Bursaspor’da forma giyen 4 futbolcu bugün eski takımına karşı forma giyecek. Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve Jose Fernandao, Portekizli teknik adamın şans tanıması halinde eski takımlarına karşı zor bir sınav verecekler.

        Fenerbahçe kafilesine önce Yalova’da sonra da Bursa’da Sarı-Lacivertli taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundular. Taraftarlar, Pereira ve oyunculara çiçek verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ